Hoe gaan we te werk?

Al voor de ontruiming plaatsvind is er meerdere malen contact. Op die manier kunnen we exact volgens uw wensen handelen. Achteraf nemen we altijd nog contact op om de werkzaamheden goed af te ronden en te horen hoe de service is bevallen.

woningontruiming Contact

Contact

  • U kunt via onze site direct een afspraak inplannen voor een bezichtiging op locatie. Ook zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar.
  • Wij spreken bij voorkeur af op de betreffende locatie. Dit kan door heel Nederland dankzij onze landelijke dekking. Uiteraard begrijpen wij dat er vaak haast is geboden, dus we kunnen op korte termijn langs komen.
woningontruiming offerte

Offerte

  • Samen met u nemen wij de situatie in de woning door, waarbij we uw wensen bespreken. Dit houdt onder andere in wat er precies weggehaald wordt en hoe we dit afvoeren en hoe we de ruimtes achter laten. Wij denken in iedere stap met u mee, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.
  • U ontvangt van ons dezelfde dag nog een duidelijke offerte waarin de afgesproken werkzaamheden gedetailleerd staan beschreven en een duidelijke eindprijs staat opgenomen.
woningontruiming akkoord

Akkoord

  • Wij begrijpen dat u eerst uw persoonlijke en waardevolle spullen uit wil zoeken voordat wij kunnen beginnen met het ontruimen van de woning. Vandaar dat wij pas beginnen met onze werkzaamheden zodra u daarvoor klaar bent. Dit gaat altijd netjes in overleg met u.
  • Is het echter spoed vereist, dan kunnen wij binnen 1 werkdag bij u aan de slag, ook in het weekend en desgewenst de klok rond.
woningontruiming

Ontruiming

  • Wij zullen u ontzorgen volgens de gemaakte afspraken. Ook zijn we flexibel genoeg om de gemaakte afspraken op uw wensen aan te passen indien er iets in uw situatie wijzigt voor of tijdens de ontruiming.
  • Als de woning of het pand volledig leeg is, beginnen we met overige werkzaamheden die vooraf met u besproken zijn en in de offerte opgenomen staan. Dit kan zijn het verwijderen van vloerbedekking of behang en kleine reparaties als het vullen van gaten in de muren of het schilderen van muren en plafonds.
woningontruiming oplevering

Oplevering

  • Na afronding van de werkzaamheden doen wij met u een eindcontrole. Ook kunnen we voor u de oplevering aan de verhuurder of makelaar regelen.
  • Wanneer u een afspraak heeft met ons, dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de ontruiming van uw woning of bedrijfspand. Wij nemen u het werk en de zorgen uit handen en garanderen 100% tevredenheid.

Maak een afspraak

Gebruik die online afspraak module om direct een afspraak met ons team in te plannen. Een van onze collega's neemt dan contact met u op om de ontruiming of overige vraag door te spreken!

Bedankt ! We nemen vandaag nog contact met u up.
Oops! Something went wrong while submitting the form.